بایگانی بر حسب مقدماتی

اگر در حین خواندن مطالب با سوالی رو به رو شدید آن را در بخش «پرسش و پاسخ» لنزک مطرح نمایید.

۴ نکته برای ایجاد عمق و بُعد در عکس هایتان

یکی از چالش های عکاسی این است که ما سعی داریم با یک رسانه دو بُعدی یک دنیای سه بُعدی را به تصویر بکشیم. ایجاد عمق و حس بُعد به شما کمک خواهد کرد تا بینندگان را فریب داده و آنها را بیشتر به سمت تصاویر خود بکشید. در این مقاله آموزشی، من چهار نکته برای ایجاد عمق در عکس هایتان به شما خواهم گفت.

ادامه مطلب

نکته سریع: ۳ روش برای تسلط بر استفاده از پیش زمینه

شما چقدر در مورد پیش زمینه فکر می کنید؟ اگر مهارت ذاتی برای ترکیب بندی دارید، ممکن است بتوانید پیش زمینه های جالب را بدون حتی فکر کردن به آنها به دست آورید. با این حال، تلاش آگاهانه برای قرار دادن المان های پیش زمینه در کادر، عکس های شما را به طرز چشمگیری بهبود می بخشد. آماده اید تا چند عکس قابل توجه و به یاد ماندنی بگیرید؟

ادامه مطلب

نکاتی برای گرفتن عکس های سیلوئت جذاب

من و همسرم توری طرفدار پر و پا قرص عکس های سیلوئت زیبا هستیم. وقتی بیرون در حال عکاسی هستیم، همیشه محیط اطرافمان را برای پیدا کردن یک فرصت خوب برای گرفتن عکس سیلوئت بررسی می کنیم. ما تلاش زیادی نمی کنیم، اما در طول چند سال گذشته، به نکات ساده ای پی برده ایم که شانس ما برای دستیابی به یک عکس سیلوئت بسیار جذاب را افزایش می دهند. اگر شما هم می خواهید یک عکس سیلوئت خیره کننده بگیرید، این نکات را به کار بگیرید و به هدف خود برسید!

ادامه مطلب

نحوه استفاده خلاقانه از سرعت شاتر در عکاسی پرندگان

متوقف یا فریز کردن حرکت پرندگان در حال پرواز اغلب اولین غریزه عکاسان جدید است. در حالیکه من همیشه از ثبت تصاویر ساکن و بی حرکت لذت می برم، معتقدم که خارج از چارچوب فکر کردن… برای خلاق بودن، ضروری است.

ادامه مطلب

آموزش عکاسی از اجسام بی جان با مضمون قهوه

هنگامی که مردم در مورد عکاسی از اجسام بی جان صحبت می کنند، معمولا یک چیز صاف و آرام، بی حرکت و کلاسیک را تصور می کنند – مانند صحنه های صبحانه نقاشی شده توسط ویلم هدا (Willem Heda). اما عکس های پویا با فنجان های واژگون شده، قطرات قهوه پاشیده در هوا، و یک آشپزخانه شلوغ و درهم و برهم نیز تصاویر اجسام بی جان عالی ایجاد می کنند. اضافه کردن تایپوگرافی غذایی به هرج و مرج تصویر شما را حتی جالب تر خواهد کرد.

ادامه مطلب